Viktigt att tänka på vid bröllop 2021

DAGS FÖR BRÖLLOP 2021?!

Aldrig förr har så många bröllop och fester planerats som nu. Många har flyttat sitt bröllop till nästa år, så det kommer att bli en hård konkurrens om att få det bästa av det mesta på just det datumet som ni vill.

Många lokaler är redan fullbokade – de bästa fotograferna, frisörerna och vigselplatserna likaså....och så var det ju det här med... KLÄNNINGEN!!

Aldrig förr har det varit så viktigt att vara ute i god tid. Normalt är det upp till sex månaders leveranstid på brudklänningar, men vi rekommenderar att ni lägger på lite extra tid av några olika orsaker.

PPE... Personal Protection Equipment (skyddsutrustning) prioriteras av transportföretagen. 

Lock-down... det räcker med att t ex en tygfabrik eller en sytrådsfabrik stängs ner, så stoppas produktionen.

Våra sömmerskor... Nästan alla klänningar behöver finjusteras efter klackhöjd, byststorlek och midjemått. Våra fantastiska sömmerskor jobbar hårt normala år för att alla klänningar ska få en personlig touch... men 2021 kommer inte att bli ett normalt år. Våra änglar kan omöjligt sy dubbelt så mycket på halva tiden... och att hitta kompetenta specialistutbildade (6 års utbildning) går inte.

BOKA TID... För både vår och er säkerhet, så är det ytterst begränsat för drop-in. Bokar man en tid så ska man tryggt och säkert, i lugn och ro, kunna prova och njuta av att få specialisthjälp av våra konsulter tillsammans med de man behöver som smakråd. 

Blir butiken för full låser vi dörren och de som kommer obokade får stå utanför och vänta.

TRYGGT HOS OSS... Hos oss kan du handla tryggt.
Vi tillhandahåller handsprit och ser till att butiken inte blir så full så det går att hålla ordentliga avstånd

BETALNING... Vill du skjuta på din betalning så kan vi erbjuda betallösningar via Klarna. Självklart tar vi dessutom både kort, swish och kontanter.

Välkomna till oss på Anina! En professionell butik i en glad och avspänd miljö... sedan 1967... genom askmoln, finanskriser och nu en pandemi!  

Varmt välkommen!  
 
Vänliga hälsningar 
All personal på Anina <3