Därför väljer brudparen oss på Anina.

Hej alla fantastiska människor. 
Ni har säkert hamnat här på denna sidan för att ni precis som alla andra sitter på internet och letar inspiration och leverantörer till ert magiska bröllop. Här kommer en liten presentation av Anina för att underlätta ert letande. :) 

Anina är en av Sveriges äldsta bröllop och fest butiker. Genom åren har vi hjälpt tusentals människor med att hitta deras drömklänning eller herrkläder till fest och bröllop. Det betyder att vi stolt kan säga att vi är erfarna och vet vad vi gör. 

Vi har kunder från hela Skandinavien som kommer till oss för att köpa sin klänning. Vi gjorde en kundundersökning efter 2019 års bröllopssäsong för att få svar på varför man valde just oss på Anina i Helsingborg. Svaret var Service, kvalitet och sortiment. Ca 80% av alla som besöker oss gör sitt inköp hos oss. Detta är vi så klart ofantligt stolta över. 

Nyligen lanserade vi även det vi kallar "Återbruket" det betyder att när du köper din klänning hos oss så kan du enkelt lämna tillbaka den efter ditt bröllop och få tillbaka en stor del av priset du köpte den för. Hur bra är inte det?! 

Varmt välkommen in du också. Ring oss eller maila oss för att boka en tid så hjälper vi dig hitta den perfekta klänningen.

VÄLKOMMEN! <3