Nyheter


Vi vann !!!!!

2017-07-11, 6 Kommentarer

Lördagen den 1 juli 2017 så vann vi priset " Best Retailer in Sweden " på Nordic Bridal Award.

Jisses vad glada och stolta vi är !!!!


Bröllopstider

2016-07-10, 10 Kommentarer

Högsommaren i Sverige är som gjord för bröllop.Naturen bjuder på frodig grönska och massor av blomster. Den är en ren fröjd att leverera ut den ena drömklänningen efter den andra till varje helgs många festligheter. Vårt jobb är som en drömfabrik ! Många kommer in till oss med en dröm om att få vara sitt allra vackraste jag, och vi hjälper så gärna till att uppfylla den drömmen. Och varje lördag eftermiddag så tänker vi på " våra" brudar som gifter sig just då. Vi håller tummarna för hyfsat väder och att alla drömmar går i uppfyllelse. Alla har ju inte samma förutsättningar, en del är eller har varit allvarligt sjuka.......Dom tänker vi lite extra på, och önskar dem styrka att njuta av dagen <3 <3 <3


Bal i vår ???

2015-12-30, 5 Kommentarer

Nu är det hög tid att börja planera inför studentbalen. Många surfar runt på internet för att hitta sin klänning, men glömmer att de ser på sidor som är retuscherade och att bilderna inte alltid beskriver det man får. Varenda bedragare i hela världen har lärt sig att enklast är det att luras via webben. Hos oss får du prova och känna vad som klär dig bäst, så att du blir ditt allra vackraste jag. Vi tipsar och hjälper dig att ta fram form, stil och färg. Välkomna in !!!

Enkelt

2015-12-07, 11 Kommentarer

Nixa heter en svensk leverantör som har specialiserat sig på det enkla. Vackra klänningar som passar för det lite mindre bröllopet. Idag har vi packat upp massor med nytt från dem :)

Provkollektion.........

2015-09-29, 9 Kommentarer

Idag så kom det 3 stora lådor med kollektionprover från Angelina Faccienda, MoriLee , Madeleine Gardner och Ronald Joyce. Vi har fått låna dom några dagar ( tom 10/10) så att våra kunder ska kunna prova dom faktiska modellklänningarna innan de skickas vidare till nästa land och nästa cat-walk. De har gått på visningar i Milano, London, Paris, Barcelona, Dusseldorf , New York och Los Angeles........och nu är dom här !!!!

Välkomna in och prova !!!!!

Möhippa

2015-09-26, 7 Kommentarer

Vi försöker att inte lura våra kunder och säger därför oftast nej till att bli inblandade i möhippor. Det vet alla våra anställda.........Men vad inte Julia ( som jobbat hos oss för några år sedan ) visste var att den regeln gäller inte den innersta kretsen :)))) Vi hoppas att Julia förlåter oss för att vi lurade henne att hon skulle hit och prova av sin brudklänning, när hon i själva verket blev kidnappad till sin möhippa idag ! Have fun Julia !!!!

Fluff !

2015-09-25, 6 Kommentarer

Idag fick vi en hel låda med underbara fluffklänningar ! Nu måste vi stryka upp dom fort som attan så att de är fina när kunderna kommer och provar. Säkert kommer någon att komma på bal i höst och vinter , kanske rent av Nobelmiddagen ! Sedan kommer ju alla vackra studentbalstjejer.............Få se vem som kommer först !

NYA HEMSIDAN DRAR IGÅNG!

2014-04-24, 50 Kommentarer

Hej! Vi på Anina kan stolt presentera vår nya hemsida & webshop. Ni kommer kunna hitta stora delar av vårt sortiment i denna butik. Vi drar även igång vår blogg där ni kommer kunna läsa om nyheter, mode, trender, och det senaste från butiken i Helsingborg. 

Hej så länge! 

MVH: // All personal på Anina Brud & Festspecialisten